Ta strona wykorzystuje ciasteczka, aby przeglądanie jej przebiegało jeszcze sprawniej. Kontynuowanie przeglądania oznacza zgodę na stosowanie tego rodzaju plików na Twoim urządzeniu, jak zostało to opisane w naszej polityce dotyczącej ciasteczek.
Zarezerwuj teraz

Opinie

8,8 Ocena
Zestawienie ocen
Czystość
8,7
Komfort
8,3
Lokalizacja obiektu
9,4
Udogodnienia
8,4
Personel
9,2
Stosunek jakości do ceny
8,9
Opinie
    Aleksandra
    pl
    7,5
    2 grudnia 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Laura
    pl
    10
    2 listopada 2017
    Znakomite miejsce oddające klimat prawdziwego Budapesztu u stóp zamku.
    Włącznik oświetlenia przy wejsciu z balkonu na klatke powinien być podświetlany, bo wieczorem go nie widać.
    Niezwykle oryginalna architektura budynku (ten sam architekt co Parlament) oddaje nastrój prawdziwego dawnego Budapesztu. Grube mury, wysoki sufit, drewniany parkiet 'w jodelke'. Wyposażenie apartamentu znakomite (np suszarka do włosów, kawa z mlekiem)
    Tomasz
    pl
    9,2
    22 października 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    ANDRZEJ
    pl
    5,0
    18 sierpnia 2017
    To nie był apartament tylko pokój w centrum
    Późne zameldowanie
    Miejsce w centrum
    Władysław
    pl
    9,6
    24 lipca 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Patrycja
    pl
    7,1
    6 maja 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Rafał
    pl
    8,3
    4 maja 2017
    Pobyt Budapest Apartaments
    brak parkingu najwiekszy minus . Na plus świetna lokalizacja.
    Szymon
    gb
    7,1
    30 marca 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    xx
    pl
    8,8
    17 lutego 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Marta
    pl
    10
    15 listopada 2016
    Polecamy
    Super lokalizacja - blisko zamku i centrum. Bardzo ładne i czyste pokoje, pełne wyposażenie pokoju, niczego nam nie brakowało :) Miła i pomocna obsługa.
    Maciej
    pl
    6,2
    13 września 2016
    Świetna lokalizacja, poza tym brak wygód i miejsca.
    Zdjęcia pokoju nie pokazywały, że jest to bardzo malutki pokój z antresolą. Na "parterze" malutki pokoik jakieś 3x3 m, z łazienką, kompletny brak miejsca np. na jedzenie, oprócz parapetu przed zakratowanym okienkiem. Bardzo strome, niewygodne i niebezpieczne schodki na antresolę ok. 3 metry w górę i większa, choć w praktyce trudna w użytkowaniu antresola (łóżko, szafa, TV i pusta przestrzeń). Uwaga osoby mające lek wysokości, trudności z wchodzeniem/schodzeniem po drabinie/ mniej sprawne fizycznie NIEBEZPIECZNIE! Bardzo głośne miejsce!!! Każda aktywność w nocy i nad ranem powoduje okropny hałas. Brak klimatyzacji i wentylacji... wielki wiatrak na wyposażeniu bardzo hałasował, ale i tak nie można otworzyć za bardzo okna, bo za oknem przechodzą ludzie idący do swoich apartamencików, całkowity brak prywatności i spokoju.
    Genialna lokalizacja. Miły kontakt.
    Marcin
    pl
    8,8
    2 sierpnia 2016
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Beata
    pl
    10
    17 lipca 2016
    Niezwykle klimatyczne miejsce
    Niestety drogie miejsca parkingowe w okolicach, co 3 godziny trzeba opłacać parkometr, hałas w nocy z ulicy
    Niezwykle klimatyczne miejsce, kamienica warta obejrzenia, właścicielka miła i pomocna, w pokoju niczego nie brakowało
    Magdalena
    pl
    9,2
    3 czerwca 2016
    Jakość ręczników mogła by być nieco lepsza. Bardzo ruchliwa ulica za oknem, także jak byliśmy w mieszkaniu, to musiało być cały czas zamknięte.
    Super lokalizacja, naprawdę lepsza byłaby niemożliwa - do wszystkich atrakcji było blisko, poruszaliśmy sie w zasadzie tylko na nogach. Miła obsługa, klimatyczna kamienica.
    Wojciech
    pl
    8,8
    5 maja 2016
    Super!
    Przydałby się mop w łazience ;)
    Lokalizacja jest zdecydowanym atutem, wszędzie jest blisko, gdyby jeszcze tylko wymazać kamienicę z naprzeciwka byłoby idealnie ;) Pokój był czysty, zadbany, Wifi działa bez żadnych zastrzeżeń.
    Agnieszka
    pl
    9,6
    5 maja 2016
    Wygodny kwaterunek w samym centrum pięknego Budapesztu, blisko do wszystkich atrakcji miasta.
    Wygodne, duże łożko.
    Aeris1986
    pl
    8,8
    21 lutego 2016
    BUDAPESZT JEST CUDOWNY!
    Panowie remontujący inne przyległe pomieszczenia, od rana, w dodatku z tym samym kluczem co to naszego pokoju... o tym fakcie nie zostaliśmy poinformowani :/
    Miła, pomocna Pani manager. Lokalizacja.